Tee Ball žiemos čempionato U10 Kauno turas

Šį ilgųjų švenčių sekmadienį, Lietuvos Tee Ball žiemos beisbolo čempionate, vyko kovos Kauno ture tarp U10 komandų. Treneriams sukviesti komandų žaidėjus buvo ypač sudėtinga, juk šventinis savaitgalis, daugelis išsivažinėjo su šeimomis, bet turas įvyko.

Apie Kauno turą rašo Gyčio ir Luko mamytė Aistė Morkūnienė:  Rungtynes buvo be galo linksmos. Andriukui visa laika krito šalmas, tačiau tai jam netrukdė, mušant paskutiniam sąraše, apibėgti visas bazes, – nors taškų už tai jau nedavė :).

Pirmas rungtynes Sporto Vilkai – Lithuanica 2, gan lengvai,15:1 laimėjo Sporto Vilkai. Suko ir suko žaidėjai ratus :) , muša ir perbėga, iš karto po 2 -3 bazes užimdami, nes kamuoliuką priešininkai gaudė prastai.

Bet ši Sporto Vilkų sėkmė nepasikartojo žaidžiant su Lituanica 1 komanda. Pradėję bėgioti „ratais“ „prisidirbo“ keletą lengvų „out“, tad po trijų kėlinukų rezultatas buvo 2:7 Lituanicos 1 naudai. Bet po trečio kelinio susiėmė Sporto Vilkų gynyba ir, iki pat rungtynių pabaigos, neleido Lituanicai 1 komandai pelnyti daugiau nė vieno taško, o suaktyvinę puolimą, Sporto vilkai išplėšė pergalę iš kauniečių rankų, įveikdami Lituanika 1 komandą rezultatu 8:7.

Trečias turo rungtynės su Tigriukais Sporto Vilkai laimėjo rezultatu 12:2. Visi Sporto Vilkų puolimai, rungtynėse su Tigriukais, baigdavosi paskutiniu mušėju sąraše – Andriuku :). Tigriukams  nė karto nepavyko apsiginti „išmušant“ iš žaidimo (out) tris Sporto Vilkų puolėjus per kėlinuką.

Palaikyti jaunųjų beisbolininkų į Kauno turą atvyko Pupininkų šeimyna, o Lukas (Pupa) pasinaudojo galimybe pateisėjauti jaunesnių kolegų rungtynėse.

Specialiai beisbolo fanams Aistė iš Kauno turo ir Žilvinas iš sniego trasų.

2 Responses to “Tee Ball žiemos čempionato U10 Kauno turas”

  1. lituanika 2 laimes pries tigriukus

  2. Smagu, kad korespondentų sąrašas platėja. Žilvinai, gali kartais ramiai pailsėti.
    Vaikai, šaunuoliai.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos